Summering: första semesterveckan (fortsättning från tidigare inlägg)

Idag är det en vecka sedan första lediga dagen för sommaren. Det är också en vecka sedan vi köpte vår bättre begagnade bil. Tiden går fort, men tycker ändå att vi har hunnit med en del den gångna veckan. Har varit mycket hundpassning, en del badning och en del angående ett av A’s årliga Sverigebesök. Vädret har väl stundtals varit så där, men veckan avslutades bra med tre varma och soliga dagar i rad.

I onsdags så blev det A.-hämtning tidigt på kvällen och därefter färd hemåt PB. Det har i allmänhet varit ganska tidiga uppgångar nu om dagarna, runt åtta eller strax därefter. Undantag idag (ca 09.30) och någon annan enstaka dag då natten blivit lång, utan att något särskilt var på gång. Spelade lite tennis med småbröderna i torsdags, gick så där. Mest beroende på att mitt tennisrack sprack nästan direkt. I alla fall strängen… Lyckades binda ihop det och spela klart (ca 2 h), men racket var sig inte riktigt likt. Vann 6-0, 1-1 mot A. och förlorade 4-6, 1-1 mot M. Var rätt varmt väder redan då, soligt och lite vind. Syntes tydligt redan på kvällen att jag hade haft ett linne (NY Yankees) på mig… 🙂 Åkte sedan på kvällen inåt stan igen och cyklade in för att CEH på lite varieté. Var som vanligt lite blandad kvalité… en stabil föreställning utan något som stack ut direkt. Det var väl bara Silea som var någorlunda sevärd… Danilo, den manliga artisten var dock väldigt duktig han med. Han hade en nästan löjlig styrka i sina armar… skönt med en liten cykeltur i alla fall, det var en ljummen kväll. I fredags så blev det en tur till L. och lite bad. Träffade där på ett ZP som låg och pressade. Skönt med ett dopp, dock bara det blott andra i sommar. Vattnet var i alla fall överraskande varmt (hade inte då varit så himla varmt på några dagar), runt 20,5 grader (Celsius, som tur var).

Helgen som gick spenderades även den hemma i PB. Hade egentligen tänkt att ställa bilen, den nya, där hemma… men så blev inte fallet. Blev lite omständigt till slut. Får hoppas att bilen kan få stå i fred här hemma i stan med… i lördags blev det grillning. Var varmt väder, orkade inte göra direkt mycket. 25 grader i skuggan… var ute och grejade lite bara. Det är konstigt det, men jag tycker det är semester att kunna vara ute och greja. Trots att jag ”jobbar” så känner jag mig avslappnad. Man blir trött av något man tycker om. Detsamma kan inte sägas om mitt vanliga jobb…. suck. Igår var det också varmt och soligt (kolla loggarna från väderstationen!). Såg bl.a. IFK förlora (åttonde gången i år) mot HIF… grejade i ordning en MMG (M’s gamla dator) där hemma i PB. På kvällen blev det ett… kvällsdopp, konstigt nog. Skönt i vattnet… säkert minst 20 grader.

Nä, nu har jag inte tid att skriva mer. Resfeber…? Nä… måste dock packa och göra i ordning lite grann. Den som lever får se om jag skriver något mer nästa vecka…

Det här inlägget postades i skurt@ns värld. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Summering: första semesterveckan (fortsättning från tidigare inlägg)

  1. Zackan skriver:

    Bada, bada, bada på .. I London.

    Trevlig resa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *