Hektisk dag med fynd

Idag har det varit ytterligare en kall vinterdag, med en dagstemperatur på ca 5 minus. Det har också varit en ganska hektisk dag… har haft många ärenden att göra inne i stan. Inte konstigt att man förut kände att det inte fanns tid att hinna göra sådant man behövde när man jobbade… Gött att man inte jobbar på lackfabriken längre, har fått tillförlitliga rapporter om att saker och ting har blivit ännu värre där (jo, det verkar som att det är möjligt). Nu i vinter har man haft det så varmt som 7-8 grader i produktionshallarna. Det är ju katastrof, så varmt! Nej, just det ja… det är ju inget frysrum de jobbar i. Allvarligt… fete-/lillchefen säger att han gör så gott han kan, men det säger inte så mycket. Hoppas något allvarligt händer polackchefen, så som han behandlar sina anställda.

Fynd
Dagens fynd, skridskor och 10-pack sportsockar…

Hur som helst, efter en seg förmiddag (sov alldeles för länge pga. en tids vakenhet tidigt imorse) så kom vi iväg inåt stan. C. fick beställt ett nytt pass (inför resan inom kort, mer information nedan) och jag köpte ett par skridskor. Ett par skridskor? Köpte du inte det alldeles nyss? Nä, det var C. som köpte ett par skridskor till mig, så idag köpte jag ett par till henne. Bra va? Japp. Riktigt fynd (399 kr) var det också, tillsammans med 10 par sportsockar för 99 kr. Jäkla bra inköp… nu känner vi oss redo för att både träna på F&S igen (ska bara köpa nytt årskort) och åka skridskor. Hann dock inte med det sistnämda idag. C. fixade istället goda hamburgare (nersköljda med en kall Falcon Export) till oss nu ikväll, får ta skridskoåkningen en annan dag. Om inte förr så på fredag, då C. är ledig igen. Blir nog bra, kul att åka skridskor. Om det är möjligt så ska vi åka här i närheten av tie ben. Var i alla fall en trevlig dag med aktiviteter inne i stan idag, bl.a. biblioteks- (vi är ju jämt där nu…) och Saluhallsbesök. Första gången vi var i Saluhallen (varför, egentligen?) tillsammans idag… käkade en god ciabatta med skinka, tomat och parmesanskinka på ett fik där.

Så till dagens rolighet, som blev till tack vare en annons i Metro med rubriken ”Pilot vägrade flyga viktiga celler”. Varför gjorde han det då, vägrade flyga cellerna? Jo, för att han var rädd att det var… terroristceller! Hahaha, vad roligt… oj oj, kom jag på det själv? Ja, det gjorde jag! Gött också.

Vad är det för resa som jag nämde här ovan då, som C. behöver ett nytt pass till? Tja, det verkar ju så som att C. (och ZZ också) håller på att bli väldigt gammal snart… så för att fira henne ska vi åka iväg på en resa till ett exotiskt land. Det är inget skottår i år, men ändå ska vi åka till… Skottland! Vart i Skottland då då? Jo, till Glasgow. Ska bli kul, det blir fjärde europeiska huvudstaden (övriga är Ståckhålm, Rom och Oslo) inom drygt ett år.

Imorgon väntar lite städning här på tie ben (det blir ju aldrig av!) samt jobb- och ”Mina sidor”-grejande på AF:s proffsiga sida. Massa skoj, men det är dags att ta tag i arbetslöshetsfrågan på allvar… visst är det lite gött att vara ledig, men det vore ju också gött att i alla fall vara nära de där 30 000 kr/månad innan de 30… vilket jag inte är i dagsläget. Inom kort kommer vi att hämta ett Xbox hemma i PB och lämna över vårt Wii till M. (som faktiskt är hans Wii också, vi har ju ett kooperativt ägande). Körkörkör… inte Kart.

Det här inlägget postades i skurt@ns värld. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hektisk dag med fynd

  1. Zackan skriver:

    NEeeeeeeeeeeej, ingen mer Kart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *