Ett sista inlägg & M. 7 år!

Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan resan. Om det skulle ske en olycka så är ju det här det sista jag skriver… snacka om press… vad ska jag skriva? Vad är det för ord jag vill lämna till eftervärlden? Vem kommer att komma ihåg den gröna miljögrodan skurt@n?

Äsch, känns inte sååå farligt att flyga ändå. Har ju gjort det förr… senast förra året i slutet av mars, då resan bar neråt Rom. Men visst, det känns pirrigt… är lite nervös och kallsvettig. Det är ju inte så att det sker direkt mycket flygolyckor alls egentligen… men man är å andra sidan väldigt utlämnad när man sitter på ett flygplan. Händer det något olyckligt så har man inte mycket överlevnadschans… får la hoppas på det bästa helt enkelt. Vädret är i alla fall mycket mer fördelaktigt än de senaste dagarna, det är uppehåll och mulet. Temperaturen ligger på runt nollgradigt, kanske någon halvannan minusgrad eller så. Helt okej flygväder… i Glasgow är det lite varmare, väntas regna lite där ikväll.

Idag fyller förresten M. 7 år… hurra, hurra, hurra! Han är fortfarande som en liten valp (beteendemässigt i alla fall), trots att han börjar bli allt vitare i ansiktet, som är hur busig som helst. Fick ett mms på honom från PM förut… hoppas han får busat mycket idag, trots att jag inte är hemma och leker med honom. Skönt att det inte är så kallt ute längre, då kan både han och T. vara ute lite mer.

Har i alla fall varit inne i stan en sväng och fixat en reseadapter så att vi kan ladda våra mobiler samt kameran även i Storbritanniens konstiga eluttag. Kan behöva en sådan, framför allt till kameran. Tänker  ta en hel massa kort på allt och alla… blir kul. Förutsatt att vi kommer dit. Nåväl… ska ta och packa klart det sista, är i princip klar. Ska möta upp C. kl 13.30 på BP för lite lunchintag (Burger King… grillat är godast). Sen bär det av med flygbuss… planet går 16.10 och är framme runt kl 18 (svensk tid), om allt går som det ska dvs. Körkörkör eller flygflygflyg… läs mer framöver om Skottlandsäventyret på skurt@ns blogg!

Det här inlägget postades i skurt@ns värld. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ett sista inlägg & M. 7 år!

  1. BOTten skriver:

    Grattis på 29 1/2 årsdagen.

  2. skurt@n skriver:

    Tack. Eller nåt…

  3. BOTten skriver:

    Här borde jag insett att ni hade kommit hem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *