Corona-semester m.m. m.m.

Dags igen för en uppdatering. Har som vanligt hänt en hel del. Det brukar ju göra det i det som kallas för livet. Förskolan har tagit slut, sommaren är på väg att ta slut, farbröder är i vardande, bägge husen behöver grejas med, jobb behöver skaffas, tiden räcker inte till med mera med mera.

Sommaren, hur är den och hur har den varit hittills? Tja, vad är svaret på denna till synes enkla fråga? Juni var fin, för det mesta, men inte så varm till en början. Sedan kom en period, ungefär en vecka, med runt 30 grader som avslutades runt A:s födelsedag – och det med ett rejält åskoväder (och dubbla regnbågar! What does it mean?). Därefter så har det faktiskt inte varit någon vidare varm sommar, med temperaturer mellan 15-18 grader som oftast. Ganska svala kvällar, samt en hel del regn. Senaste dagarna har det varit lite bättre, idag var det t.ex. runt 19 grader och soligt. Imorgon ska kvicksilvret (finns sådana termometrar kvar?) krypa upp mot 20 grader. Fantastiskt… har inte badat sedan den där varma veckan i juni, skulle vara trevligt att göra det i juli också… känns på sätt och vis som att sommaren går mot sitt slut, trots att det är ett tag kvar av juli plus hela augusti.

Förskolan tog slut för E#1 i början av juni, och därefter har han och lillebroren varit lediga tillsammans med mig. Var hemma med dem i fyra veckor innan avlastningen i form av C. tog semester. Det gick väl bra, kommer så här i efterhand knappt ihåg vad vi gjorde dock. Var ute en del, gick till lekplatser och så vidare. Det man lätt glömmer är hur jäkla mycket tid allting tar med två ungar. ”Varför gjorde jag inte mer hemma? Eller varför hittade vi inte på mer?” kan man tänka. För att du har två ungar, är svaret… Nåja, det finns fortfarande tid för att hitta på saker. Jag kommer sannolikt att ha lite tid för att både fixa hemma och hitta på saker med ungarna i höst. Får dock se vad som händer…

För en tid sedan så slog det ner något av en bomb. Jag ska bli farbror. Inte så överraskande kanske, men kul i alla fall. Får se hur mycket man ser av sin lilla brorson/-dotter bara, då mycket av den inledande tiden kommer att spenderas i I.

Mer än så här kom jag inte i mitt skrivande den här gången (”upptäckte” detta inlägg 2021-04-29, vilket säger det mesta om min bloggaktivitet den senaste tiden… tja, senaste årtioendet kanske…)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *